Add Decimals 1 Add Decimals 2 Subtract Decimals 1 Subtract Decimals 2 Word Problems!

100

3.11
2.31 + 0.8 =

100

1.26
0.4 + 0.86 =

100

46.22
49.62 - 3.4 =

100

$1.70
$8.10 - $6.40 =

100

62.4 + 3.5 + 6.04 = 71.94
Jasmine started at 62.4 on a number line. She jumped forward 3.5 and then 6.04. Where did she land?

200

9.71
7.95 + 1.76 =

200

6.01
3.94 + 2.07

200

16.59
Subtract 12.84 from 29.43

200

2.08
6.4 - 4.32 =

200

4.23 + 5.83 = 10.06 meters
A length of pipe is 4.23 meters long. Another length of pipe is 1.6 meters longer. What is the total length of the two pipes?

300

13.64
Add 6.24 and 7.4

300

27.53
What is 0.43 and 27.1 altogether?

300

54.47
84.3 - 29.83

300

13.05
Subtract 27.16 from 34.21

300

$36.50 - $12.97 = $23.53
Ryan spent $36.50. He spent $12.97 more than Kevin. How much did Kevin spend?

400

$15.12
$6.48 + $8.64 =

400

99.88
Add 30.41, 61.38, and 8.09

400

40.81
Subtract 2.19 from 43

400

5.63
What is the difference between 48.7 and 43.07?

400

$18.99 + $15.57 = $34.56
A bag cost $3.42 less than sunglasses. The sunglasses cost $18.99. How much would the bag and sunglasses cost altogether?

500

$161.08
Add $41.97, $36.49, and $82.62

500

60.3 + 31.06 = 91.36 mph
A car travels at 60.3 mph. A second car passes by going 31.06 mph faster than the first car. What was the speed of the second car?

500

$178.06
What is the difference between $138.75 and $316.81?

500

14.37 - 2.37 - 4.06 = 7.94
Meg starts at 14.37 on a number line. She jumps back 2.37 and then another 4.06. Where does she land?

500

1.3 + 1.52 + 1.26 = 4.08 meters
Jeremy is 0.04 meters taller than Catherine. Mark is 0.22 meters taller than Jeremy. Jeremy is 1.3 meters. What is their total height?

Math in Focus Ch. 8 Review

Press F11 for full-screen mode

Edit | Download | Share

Correct Response      Continue