Easter
Summer
Carnival
Halloween
Football
100

The boys found 562 Easter eggs, but the girls fround 472.  How many more eggs did the boys find?

562 - 472= 90

100

Will is driving 412 miles to the beach.  He stopped at a rest stop after driving 148 miles.  How many miles does he have left to drive?

412 - 148= 264

100

Mark sold 128 pink cotton candies and 81 blue cotton candies.  How many more pink cotton candies did he sell then blue cotton candies?

128 - 81= 47

100

Leo has 126 pieces of candy from Halloween.  If he gives 19 pieces of candy away to his friends, how many pieces of candy does he have left?

126 - 19= 107

100

The Panthers made 48 tackles during the 1st game, 71 tackles during the 2nd game, and 109 tackles during the 3rd game.  How many tackles did they make in the 1st and 3rd game?

109 + 48= 157

200

It was estimated that around 700 children would come to the community event.  However, attendance showed that only 562 children came to the event.   What is the difference between the estimated and the actual amount of children at the event?

700 - 562= 138

200

Ken is having a BBQ!  He made 47 hot dogs and 65 hamburgers.  How many hot dogs and hamburgers did Ken make altogether?

47 + 65= 112

200

It was a hot day and many people bought ice cream cones at the fair.  Sam sold 63 vanilla flavored cones, 86 strawberry flavored cones, and 104 chocolate flavored cones.  How many cones did he sell in total?

104 + 86 + 63= 253

200

Before going out trick-or-treating on Halloween night, George spent 18 minutes putting on his costume, Lilly spend 15 minutes putting on her costume, and Trish spent 20 minutes putting on her costume.  How much total time did it take them to put on their costumes?

18 + 15 + 20= 53

200

The concession stand sells popcorn for \$4 each.  If you buy two containers of popcorn and pay with a \$20 bill, how much change will you recieve?

4 x 2= 8

\$20 - 8= \$12

300

Aunt Vickie brought 67 eggs, Aunt Connie brought 104 eggs, and my mom contributed 78 eggs.  How many eggs are there altogether?

104 + 67 + 78= 249

300

Alice wanted a new swimsuit that is \$20.00.  She has saved \$17.96 so far.  How much more money does she need to save to buy the swimsuit?

\$20.00 - \$17.96= \$2.04

300

At the beginning of the day, Kelly had 172 pretzels but by the end of the day he only had 28 left.  How many pretzels did he sell?

172 - 28= 144

300

On Halloween night, Nora spent 90 minutes trick-or-treating, Brent spent 65 minutes, Arnold spent 33 minutes, and Emma spent 28 minutes.  How much total time did they spend trick-or-treating?

90 + 65 + 33 + 28= 216

300

The cheerleaders have handed out spirit ribbons for the pas 3 games.  The 1st game, they handed out 245 ribbons.  The second game they handed out 73 ribbons and the third game they handed out 177 ribbons.  What is the total number of ribbons the cheerleaders handed out?

245 + 177 + 73= 495

400

Finn found 7 bright green eggs, but Rachel found 4 times as many.  How many green eggs did Rachel find?

7 x 4= 28

400

Daisy counted 7 starfish on the beach.  Each starfish has 5 legs.  How many starfish legs did Daisy see on the beach?

7 x 5= 35

400
When Mark wasn't busy helping customers, he gave away ballons to visitors.  Mark gave away 24 neon pink balloons, 37 forest green balloons, 55 jumbo purple balloons, and 12 sky blue metallic balloons.  How many balloons did he give away?

24 + 37 + 55 + 12= 128

400

On Halloween night, Chris went trick-or-treating at 138 houses.  Bradley went trick-or-treating at 87 houses.  How many more houses did Chris got trick-or-treating at then Bradley?

138 - 87= 51

400

How many more yards did Scott run during the first half of the game than Zack did?

165 - 137= 28

500

Last weekend, my mom took me shopping for a new outfit.  My dress cost \$24.99, my shoes were \$18.99, and my purse was \$12.49.  How much did my outfit cost in all?

\$24.99 + 18.99 + 12.49= \$56.47

500

The Beach Shop has 278 pairs of men's sunglass, 315 pairs of women's sunglasses, and 98 pairs of children's sunglasses.  How many pairs of sunglasses does the Beach Shop have to sell in all?

278 + 315 + 98= 691

500

Mark had 573 fun pack tickets.  At the end of the day, he only had 56 tickets left.  How many tickets did he sell?

573 - 56= 517

500

Carley wants to buy a Halloween costume that costs \$14.59.  She pays with a \$20 bill.  How much change should she get back?

\$20.00 - 14.59= \$5.41

500

What was the total number of yards run by both boys in the second half of the game?

78 + 89= 167