Gammel dansk film
Hvilken kom føste
Familiefilm
Året der gik 2000
Spil
100

Balladen opstår, da en fæl bolighaj, Hallandsen, i skikkelse af Poul Bundgaard planlægger at rive hele Amagergade ned for at opføre et stort Christianshavns-center. Beboerne er i starten lykkeligt uvidende om, at deres hus er i alvorlig fare.


BALLADE PÅ CHRISTIANSHAVN

100

Far til fire i sneen eller Far til fire

Far til fire

100

Det er simpelthen ikke nemt at være 11 år – faktisk er det ret svært. Det beviser Mads, der både har problemer med klassens bølle, underboen og kærligheden

Krummerne

100

1. Juli

Øresundsbroen åbner.

100

Det handler, som titlen indikerer, om at gætte hvem din modspiller er. Du kan f.eks. spørge ”er din person en mand?”, svarer din modstander ”ja”, så kan du lægge alle damerne på spillepladen ned. Det handler om at spørge taktisk smart, således at du hurtigst er den der kan gætte sig frem til hvem modstanderen er. Nogle gode relevante spørgsmål kunne være ”bruger personen briller?”, ”har personen hat på?” eller ”har personen blå øjne”.

Hvem er Hvem

200

Men så træder slottes ”hvide dame” til. Hun fortæller hendes navn og årstal, han tror det er hendes telefonnummer

BARONESSEN FRA BENZINTANKEN

200

Far til fire og onkel Sofus eller Far til fire med fuld musik

Far til fire og onkel Sofus

200

11-årige Rikke vinder en pony, men desværre bor hun midt inde i København i en lejlighed på anden sal – det kan godt være lidt af en udfordring med en pony i et lejlighedskompleks.

Mig & Mama Mia

200

2. Juli

Første tog København-Ystad (Sverige) med videre forbindelse til Bornholm sendes af sted

200

Gratis

200

300

Prinsessen af Illyrien skal finde en prins og modtager på slottet den ene frier efter den anden. Men prinsessen er meget kræsen og vil ikke have nogen af dem. Da den danske prins udsættes for dette, beslutter han at spille hende et puds.

Dem var engang

300

Far til fire i højt humør eller Far til fire - i stor stil.

Far til fire i højt humør

300

Eigil forstår ikke altid, hvad de voksne mener, når de snakker – hvorfor går de alle sammen fra ____, og hvorfor køber de katten i sækken? Hvad har ____ – eller katten – måske gjort?

Snøvsen

300
13. Maj

 Brødrene Olsen vinder årets udgave af Eurovision Song Contest med sangen "Fly on the Wings of Love". Det var Danmarks anden sejr i konkurrencen, som dette år blev afholdt i Stockholm, Sverige.

300

Når man ser på spillets farverige illustrationer, bliver man straks draget ind i en verden, hvor aberne med deres skælmske smil og kokosnødder fyldt med overraskelser venter på at blive opdaget. De levende farver og de glade ansigtsudtryk på aberne skaber en atmosfære af leg og læring, hvor børn og voksne kan udforske deres evner til at huske og tænke fremad.

Coco Crazy

400

Gårdejer sidder i saksen. Han har økonomiske problemer med ´Enekær´, hans gård og livsgrundlag. Problemerne går ham lige til hjertet, og han får et hjertetilfælde. Alting ser håbløst ud, da Ole kommer hjem fra landbrugsskolen. Han påtager sig straks den vanskelige opgave at redde gården.

De Røde Heste

400

Far til fire - tilbage til naturen eller Far til fire - på hjemmebane

Far til fire - på hjemmebane

400

Kærlighed ved første hik var faktisk ikke Robert Hansens og Sofie Lassen-Kahlkes første film sammen; i ___ spiller de nemlig Torden og Anne. 14-årige var han da lave ballade, så hans far laver en aftale med bondemanden om, at Torben kan være på Jacobs gård – det viser sig at være en fejl…

Vildbassen

400

30. Juni/1. Juli

8 unge mænd bliver trampet ihjel under en Pearl Jam koncert på Roskilde Festival, en 9. stærkt kvæstet mand dør ugen efter

400

Gratis

400

500

Han lever en overskuelig og ret enkel ungkarle-tilværelse. Han er et geni med en computer og skal netop i gang med at designe et interaktivt kalendersystem til at forenkle det moderne menenskes fortravlede hverdag, da han møder kvinden i sit liv. De får et barn sammen og opdager nu for alvor, hvor svært det er at få døgnets 24 timer til at slå til.

Baby Doom

500

Far til fires vilde ferie eller Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage

Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage

500

4 børn, som ved et tilfælde finder 800.000 kroner i en gammel kagedåse. Det viser sig, at pengene er fra et røveri, og røverne er lige i hælene på børnene… Det var grove løjer for vores sarte børnenerver

Guldregn

500

6. januar

Den sidste (naturligt undfangede) pyrenæiske stenbuk findes død, tilsyneladende dræbt af et faldende træ, hvormed underarten uddør.

500

Det klassiske brætspil, som du helt sikkert kender fra skolen eller fritidsklubben. Du og din modspiller sætter i skjul jeres hære op overfor hinanden og forsøger efterfølgende på skift at fange den andens fane for at bringe den hjem til sin egen base.

Stratego