Show Me
Elapsed Time
What time is it?
What time would it be?
What What
100
4:15
100
12:00 a.m. to 12:30 p.m.
30 mins
100
It takes Nina 20 minuets to get to school. She leaves her house at 8:00 a.m. What time does Nina arrive at school?
What is 8:20 a.m.
100
20 minuets 3:40 a.m.
What is 4:00 a.m.
100
Name that tune
What is Happy Birthday
200
6:30
200
1:45 p.m. to 2:30 p.m.
What is 45 mins
200
Zach had a doctor's appointment at 8:20. The appointment took 40 minuets. What time did his visit with the doctor end?
What is 9:00 a.m.
200
45 mins 11:30 a.m.
What is 12:15 p.m.
200
What does o'clock mean?
What is of the clock
300
3:49
300
4:25 p.m. to 5:05 p.m.
What is 40 mins
300
Lacey has to be at the airport by 10:00 p.m. It takes her an hour and 25 minuets to get the airport. What time does Lacey need to leave for the airport?
What is 8:35 p.m.
300
2 hours and 10 mins 10:50 a.m.
What is 1:00 p.m.
300
What's the most abunant gas in the atmosphere?
What is Nitrogen
400
8:27
400
6:15 a.m. to 8:45 a.m.
What is 2 hours and 30 mins
400
Gio left his house at 7:50 a.m. He drove for 2 hours. Stopped for lunch for a half hour. Then drove another hour and a half till he reached his destination. What time did he arrive at his destination?
What is 11:50 a.m.
400
4 hours and 16 mins 1:15 p.m.
What is 5:31 p.m.
400
How many windows are in this room?
What is 8?
500
11:54
500
6:18 p.m. to 11:52 p.m.
What is 5 hours 34 mins
500
As soon Nora got home she practiced the piano 40 minutes. She then watched t.v. for 35 minuets. She had dinner that took 20 mins. She played on her I-pad for an hour and half before going to bed at 8:30. What time did Nora get home?
What is 5:25 p.m.
500
13 hours and 20 minuets 4:05 p.m.
What is 5:25 a.m.
500
Name the tune
What is Full House?
Click to zoom