Soccer

Hats

TikTok

Snacks

SURPRISE!

100

There are 500 seats in a baseball stadium. There are 343 people sitting in the seats. How many seats are empty?

157 seats

100

Jane’s mom drove 253 miles on Thursday and 487 miles on Friday. She has 164 miles more to drive on Saturday. How many miles will she drive in all?

904 miles

100

369 + 367 =

736

100

730 - 678 =

52

100

197 + 123 =

320

200

Callie and her friends collected 72 seashells. Each person collected 9 seashells. How many people collected seashells?

8 people

200

Dave’s goal is to walk 100 miles. He walks 5 miles every day, for 7 days. How many more miles will Dace have to walk to meet his goal?

65 miles

200

813 - 474 =

339

200

577 + 297 =

874

200

825 - 419 =

406

300

A train makes 9 stops each day. How many days will it take for the train to make 63 stops?

7 days

300

Jill wrote 2 pages in her journal every day for 7 days. Her journal has 32 total pages. How many pages does Jill have left to write before her journal will be full?

18 pages

300

672 + 199 =

871

300

613 - 314 =

299

300

At the kite festival there were 611 kites in the sky. 139 of those kites blew away. How many kites are still in the sky?

472 kites

400

A school collects canned food for charity. First-graders collected 327 cans. First-graders collected 138 more cans than second-graders. How many cans did the second grade collect?

189 cans

400

Donna baked 134 cookies for a bake sale. Maria baked 76 fewer cookies than Donna. How many cookies did they bake in all?

192 cookies

400

961 - 492 =

469

400

674 + 237 =

911

400

708 - 219=

489

500

For her reading assignment, Ashley read 127 pages on Saturday, and another 293 on Sunday. How many pages did she read over the weekend?

420 pages

500

Carol and her mom were picking carrots from their garden. Carol picked 413 carrots and her mother picked 399 carrots. If only 257 carrots were bad. How many good carrots did they have?

413 + 399 = 812 carrots

812 - 257 = 555 carrots

500

426 + 397 =

823

500

816 - 473 -

343

500

Max collected 335 bugs in his jar. 117 bugs flew out of the jar when he opened it. Then Jill gave him 29 more. How many bugs does Max have now?

335 - 117 = 218 bugs

218 + 29 = 247 bugs